„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 28 mai 2008

Aparati-va fiicele impotriva injectarii cu Gardasil (de Sally Fallon si Mary Enig, Ph.D.)



Promovatorii vaccinului au scapat de toate piedicile impotriva publicitatii vaccinului Gardasil, promovand intens noul produs parintilor cu fiice de pana la 9 ani. Vaccinul se spune ca protejeaza impotriva a doi virusi Papilloma, care conform unora mai ingrijorati, cauzeaza circa 70 la suta din toate cazurile de cancer cervical Cancerul cervical este rar, contribuind la 4 decese la fiecare 100000 in SUA, cu mai putin de 6 procente la femeile de sub 35 de ani. Si cauzarea lui de catre virusul Papilloma nu a fost dovedita – intr-un studiu controlat al unor femei cu o varsta corespunzatoare, la 67 la suta dintre cele suferind de cancer cervical si 43 la suta dintre cele sanatoase, a fost gasit acest virus si acest tip de cancer a fost observat in medie doar dupa 20-25 de la infestare. Cei care sustin vaccinul spun ca este perfect sanatos sa se vaccineze milioane de fete impotriva virusului si posibilitatea nedovedita de cancerul cervical Indus de catre virusul Papilloma, citand incercarile clinice in care se spunea ca cei care au primit vaccinul si cei care au primit doar un calmant au avut un numar similar de reactii adverse. Ceea ce nu inteleg parintii creduli este ca calmantul folosit la teste nu era o solutie salina nereactiva, ci continea aluminiu reactive. Aceasta este vechiul truc folosit de cercetatorii fara pic de constiinta pentru a “demonstra” siguranta aditivilor otravitori precum MSG si aspartan. Vaccinul Gardasil contine 225 mcg de aluminiu la fiecare injectare. Agentii ajutatori ai aluminiului din vaccin ii pot permite acestuia sa ajunga la creier, dar si sa cauzeze inflamatii in zona injectarii care sa duca la dureri de cap asociate cu dureri cronice musculare. Presa nu a considerat necesar sa precizeze de teribilul fapt ca aproximativ 60 la suta dintre cei participanti la teste – atat cei care au primit vaccinul cat si cei care au primit doar un calmant – au suferit de efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, febra, greata, ameteli si diaree. Efectele secundare au fost mai grave in grupul vaccinat cu Gardasil si acestea includeau astm, spasme bronsitice, artrita si cel mai ironic – boli de inflamatie ale zonei pelviene. Castigatorii, bineinteles, nu vor fi saracele fete de 9 ani supuse vaccinarii, ci compania de medicamente Merck, care se asteapta la vanzari de cel putin 2 miliarde de dolari facand propaganda pentru vaccinul lor pentru a fi necesar la admiterea in scoli. http://www.epochtimes-romania.com/articles/2007/10/article_13446.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul