„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 16 iulie 2008

Link-urile zilei


Programul Rotary Polio Plus, o ameninţare la adresa generaţiilor viitoare

După ce mii de copii au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acţiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător.

În 1985, Rotary anunţa întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaraţii, peste o jumătate de miliard de dolari şi a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urma specialiştilor Rotary au rămas zeci de mii de morţi sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielită, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul.

...continuare, AICI.


Doua cazuri de pacienti romani carora li s-a scos un rinichi fara sa fie nevoie : Justitia are de lucru in Romania!


A murit de cancer la doua luni dupa ce analizele generale au spus ” sanatoasa tun ” !

Pacientii romani sunt cobaii sistemului medical romanesc : trei analize pentru Tiroida au dat 3 rezultate diferite!



Ceea ce nu stiam despre cancer!



Cum a aparut SIDA in Romania


Merk si vaccinurile cancerigene


3 comentarii:

  1. 12 Babies Die During Vaccine Trials in Argentina

    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/07/31/12-babies-die-during-vaccine-trials-in-argentina.aspx?source=nl

    At least 12 infants who were part of a clinical study to test a pneumonia vaccine have died in Argentina over the course of the past year.

    The study was sponsored by GlaxoSmithKline, and uses children from poor families. According to the Argentine Federation of Health Professionals, the families are "pressured and forced into signing consent forms”.

    The vaccine trial is still ongoing despite the denunciations.
    Sources:

    * Trading Markets July 10, 2008

    RăspundețiȘtergere
  2. Care sunt repercusiunile legale in RO ? Stie careva ? Adica mai poate fi inscris copilul la gradinita/scoala !?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am suferit nicio repercusiune. Am dat o declaratie sincera la medicul de familie precum ca n-am incredere in vaccinuri din cauza ca pot fi expirate, iar procedura e trumatizanta psihic si fizic. Sincer, impotrivirea mea de atunci(2001) s-a datorat cazurilor de copii nenorociti pe care le-am vazut inca din copilarie. De ce sa ma leg la cap, daca nu ma doare? Mai tarziu am aflat cate ceva si despre cocteilul de otravuri si virusi din compozitia lor.
    Am o cunostinta, preot ortodox, cu care am avut o disputa pe tema aceasta. Si-a vaccinat "ca la carte" copiii, si ei saracutii sunt aproape in permanenta bolnavi. Fata cea mare are probleme grave cu dezvoltarea oaselor. S-a descoperit ca acestea sunt de natura endocrinologica.
    Iata cum sistemul farmaceutico-medical isi face rost de clienti, pana si din tagma celor ce ar trebui sa ne avertizeze cand apar pericolele.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul