„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

vineri, 19 iunie 2009

Baxter International Inc., o companie farmaceutica din Illinois, tocmai a fost prinsa transportand virusi activi de gripa aviara .


Sursa: InfoPo9t

Posibil dezastru - Gripa Aviara !

Vaccinul o posibila arma biologica !? Virus activ al Gripei Aviare, s-a descoperit in Vaccinurile trimise in 18 tari de catre cei de la compania Baxter.

Exista o nuvela medicala, populara, in care este vorba despre declansarea unei epidemii globale intentionat, in urma unui complot, avand ca tinta reducerea populatiei. In carte, o companie medicala introduce virusi activi cu gripa aviara in vaccinuri, care apoi sunt distribuite in intreaga lume, pentru a fi folosite in combaterea gripei. Acei pacienti, care iau aceste vaccinuri, devin purtatorii unei tulpini extrem de virulente, de gripa aviara, care se raspandeste cu rapiditate pe o scara larga in randul populatiei, cauzand nenumarate decese.

Exista o singura problema cu aceasta poveste: "Nu este fictiune", sau, cel putin partea in care se vorbeste despre introducerea de virusi activi in vaccinuri, nu pare a fi deloc o fictiune. Acest lucru se intampla chiar acum.

Baxter International Inc., o companie farmaceutica din Illinois, tocmai a fost prinsa transportand virusi activi de gripa aviara amestecati cu materiale de vaccin, catre distribuitori din 18 tari. "Greseala" (daca acest lucru poate fi numit astfel) a fost descoperita de catre Laboratorul National de Microbiologie din Canada. Organizatia Mondiala a Sanatatii a fost imediat alertata, urmata de o panica in randul laboratoarelor de vaccinare, expertii in sanatate intrebandu-se cu stupoare : Cum este posibil sa se intample asa ceva ?

Asa cum este publicat pe Lifegen.de, intrebari serioase vis-a-vis de aceasta problema sunt puse:

"Baxter International Inc., in Austria, "in mod neitentionat au contaminat mostre cu virsul gripei aviare, care au fost utilizate in laboratoarele din trei tari vecine, provocand ingrijorare cu privire la potentialul de raspandire al acestei boli mortale". Austria, Germania, Slovenia si Cehia - acestea sunt tarile in care laboratoarele au fost infestate cu acest virus periculos, nu de catre "comandouri de bioteroristi, ci de catre Baxter. Cu alte cuvinte, una dintre cele mai mari companii farmaceutice la nivel global, se pare ca a pierdut controlul asupra unui virus, care este considerat de catre numerosi cercetatori a fi una dintre componentele care ar putea duce intr-o buna zi la o epidemie globala".

Sau, intr-o alta ordine de idei, Baxter actioneaza precum o organizatie de bioteroristi, trimitant mostre ce contin acest virus mortal in intreaga lume. Dupa cum bine stiti, daca incercati sa trimiteti prin Posta un plic care sa contina Antrax, catre oricare membru al oricarui guvern din aceasta lume, veti fi arestat imediat. Intrebarea ar fi -- de ce Baxter, care a trimis mostre cu un virus mult mai periculos, in intrega lume -- se scuza, incercand sa minimalizeze, spunand in esenta, "Oops ?".

Dar exista o intrebare si mai mare: Cum ar putea ca aceasta companie sa fi amestecat, in mod accidental, Virusi Activi de gripa aviara ( H5N1 si H3N2, forme intalnite la om) in materiale din care urma sa fie preparate vaccinuri ?

A fost aceasta contaminare facuta in mod intentionat ? Raspunsul socant este ca un astfel de lucru nu poate sa fie un accident. De ce ? Pentru ca Baxter International face parte dintr-un organism de control numit BSL3 (biosiguranta nivel 3) - un set de protocoale de siguranta pentru laboratoare, menite sa impiedice trans-contaminarea materialelor.

Dupa cum este explicat pe Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Biosafety_level#Biosafety_level_3)

"Personalul de laborator au o pregatire speciala in manipularea de patogeni si agenti patogeni potential letali, si sunt supervizati de catre oameni de stiinta care au experienta in manipularea unor astfel de agenti. Aceasta este considerata o zona calda sau neutra. Toate procedurile care implica manipularea materialelor infectioase sunt efectuate in cabinete sigure sau alte dispozitive de siguranta, sau de catre personal imbracat in echipament de protectie adecvat. Laboratorul este prevazut cu tehnologii caracteristice si design special. Este recunoscut, totusi, faptul ca unele facilitati existente, poate nu beneficiaza in totalitate de toate caracteristicile recomandate de Biosafety Level 3 ....".

Sub conduita BSL3, este imposibil ca virusi activi ai gripei aviare sa contamineze materialele de productie a vaccinurilor, care sunt apoi transportate catre distribuitori din intreaga lume.

Toate aceste lucruri ne duc cu gandul la o interpretare a situatiei, intr-un mod numit de unii, inca, "teorie conspirationista". Sa vedem cum ar arata o astfel de explicatie "conspirationista", asa cum o vad unii oameni.

In urma explicatiilor de mai sus, exista doua posibilitati care sa explice aceste evenimente:

1. Compania Baxter nu respecta procedurile de siguranta BSL3, sau este atata de neindemanatica in a o face, aceasta ducand la posibilitatea comiterii unor astfel de greseli monumentale, care ameninta securitatea intregii rase umane. Daca aceasta este cauza, atunci de ce acceptam sa ne vaccinam copii cu vaccinuri facute de ctre Baxter ?
2. Niste angajati necinstiti (sau un complot la nivelul conducerii) sunt in randurile companiei Baxter, deci virusii activi cu gripa aviara au fost plasati intentionat in vaccinuri, in speranta ca acestea vor fi administrate oamenilor, declansand astfel o epidemie globala de gripa aviara.

Pur si simplu, intamplator, o epidemie de gripa aviara globala, ar aduce o vanzare importanta de vaccinuri impotriva acesteia. Desi, unor oameni naivi, le-ar fi greu sa creada ca o astfel de companie ar pune in pericol vieti omenesti pentru a face bani, acesta este modul in care multe companii din America se comporta in zilele noastre. (Enron, Exxon, Merck, DuPont, Monsanto)

Raspandirea de gripa aviara este un mod inteligent pentru a creea o cerere de vaccinuri impotriva acesteia, cu totii stim cum aceste companii de medicamente mai intai trambiteaza aceasta problema in piata, pentru ca mai apoi sa "vina cu salvarea" prin vanzarea solutiei.

Pana in prezent, putina lume ar fi crezut intr-un astfel de scenariu. Majoritatea cred ca aceste vaccinuri de gripa aviara sunt doar niste zvonuri alarmiste. Dar acum, avand in vedere faptul ca virusi activi de gripa aviara ai fost descoperiti in materiale folosite la prepararea de vaccinuri, care sunt distribuite in intreaga lume, trebuie admis faptul ca exista dovezi tot mai clare ca ceva extrem de periculos s-a pus in miscare.

Baxter, fie ca a gresit sau a facut-o in mod intentionat, tocmai a supus unui risc major intreaga rasa umana. Avand in vedere toate laboratoarele si protocoalele puse la dispozitie pentru a preveni astfel de riscuri, este greu de crezut ca aceasta a fost o simpla greseala.

Exista unele speculatii, ca in 1918, epidemia de gripa care a ucis aproape 50 de milioane de oameni in intreaga lume, a fost intentionat provocata prin injectarea personalului militar cu un vaccin "experimental" contra gripei, care de fapt continea virusi amestecati in materialul vaccinului, la fel ca si materialul distribuit astazi de catre compania Baxter.

Examinand date istorice despre gripa din 1918, veti descoperi ca aceasta are la origine personal militar. Chiar si mai interesant, aceasta s-a declansat simultan in mai multe orase ! Nu exista un punct de origine al gripei din 1918. Aceasta pare ca a izbucnit in mod "spontan" in mai multe orase, inclusiv intr-o baza militara din Kansas. (Tinand cont ca pe acea vreme zborurile aeriene erau aproape inexistente, doar prin vaccin putea sa ajunga aceasta gripa in Kansas !!! ).

Toate acele orase si personalul militar infestat, au un singur lucru in comun: Vaccinuri administrate de catre armata !

Punand toate aceste informatii la un loc, nu este greu de suspectat ca aceasta gripa poate fi folosita ca un instrument de control de catre guverne sau companii de medicamente pentru a obtine profituri uriase sau de a pune mana pe putere. O populatie disperata si infectata, va fi bucuroasa sa renunte la ceva sau sa plateasca oricat in schimbul promisiunii ca va fi vindecata.

Pentru sceptici, cei care resping in totalitate o astfel de posibilitate si o considera o simpla "teorie conspirationista", exista si o altfel de explicatie: O epidemie globala de gripa aviara, era cat pe ce sa se produca, neintentionat, ca urmare a unei incompetente inimaginabile, a companiilor care manipuleaza astfel de virusi letali.

Dupa cum ati observat, aceasta este o posibilitate reala ca acest virus de gripa aviara sa nu fie detectat, astfel ajungand foarte usor in vaccinurile care ar fi fost administrate oamenilor. Si acest lucru, la randul sau, ar fi declansat o epidemie de gripa aviara la nivel global.

In cazul in care companiile care produc si manipuleaza astfel de materiale sunt atat de neglijente, atunci este doar o chestiune de timp pana cand ceva foarte periculos va fi scapat de sub control, ajungand in "libertate". Si acest lucru duce la un scenariu asemanator: O epidemie globala, decese la o scara larga, esecuri in a acorda asistenta medicala si o populatie disperata care cerseste sa fie salvata.

Deci, oricare ar fi adevarul -- fie ca este vorba despre intentie sau nu -- in esenta, se obtine acelasi rezultat.

Resurse importante:

* Cum sa combati gripa aviara: http://www.truthpublishing.com/bird
* O colectie de citate provenite de la autori care au scris despre gripa din 1918: http://www.naturalnews.com/025759.html
* Canadian Press: http://www.google.com/hostednews/ca
* Blomberg.com: http://www.bloomberg.com/apps/news?
* LifeGen.de: http://www.lifegen.de/newsip/showne
Cititi si GRAV: Baxter International Inc. (compania care a fost la un pas de a ucide mii de oameni) va livra primele vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) in iulie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul