„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 26 august 2009

Jumatate din personalul medical din Hong Kong refuza vaccinul impotriva gripei AH1N1, de teama efectelor secundare


de Sorana Mihailescu
HotNews.ro


Neincrederea in eficienta vaccinului impotriva gripei A H1N1, precum si teama de efectele secundare au facut ca aproape jumatate din cadrele medicale din Hong Kong sa refuze administrarea vaccinului, potrivit unui sondaj dat publicitatii miercuri si preluat de France Presse. Potrivit chestionarului, persoanele care vor sa se vaccineze impotriva virusului H1N1 sunt majoritatea tinere si s-au vaccinat si impotriva gripei sezoniere in 2008/2009.

Conform planului Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind combaterea acestei boli, personalul medical ocupa locuri prioritare in procesul de vaccinare, tinand cont de riscul crescut de contaminare si de rolul pe care il detine in cazul unei pandemii de gripa.

Experti din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au ajuns, marti, la o pozitie comuna referitoare la masurile luate impotriva virusului A H1N1. Astfel, persoanele cu boli cronice, femeile insarcinate si personalul medical sunt grupuri care ar trebui vaccinate cu prioritate.

Comisia Europeana a precizat, intr-un comunicat, ca problemele de sanatate cronice pot fi, de exemplu boli respiratorii, cardiovasculare, congenitale sau care reduc imunitatea organismului.

Potrivit celui mai recent bilant publicat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, virusul gripal AH1N1 a contaminat 55.867 de persoane din 109 de tari, provocand moartea a 238 de oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul