„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 28 septembrie 2009

Titlurile zilei.

Alerta de gradul zero

ALERTA : vaccinul gripei H1N1 a infectat intregul echipaj al unei nave de lupta a marinei Americane. Capitanul si unul dintre ofiteri, au murit – alte trei echipaje Americane, raportate ca se afla in conditii similare de carantina in larg. (CONFIRMAT).
Subiect: Date vitale despre rezultatele vaccinului gripei porcine, asupra echipajelor navelor militare. Continuare

PROBLEMA: Un adolescent nu vrea sa se vaccineze. Parintii sai vor insa sa-l oblige …

In Romania, SISTEMUL a horatat ca individul devine matur la varsta de 18 ani. Dar unii adolescenti n-au treaba cu acest aspect si fac diverse chestii inainte de majorat: unii sex, altii se drogheaza, altii consuma masiv tot ce le serveste industria cool, iar unii mai si gandesc. Din aceasta ultima categorie, o parte citesc site-uri anti-sistem si ca atare, intre altele, nu vor sa se vaccineze impotriva gripei porcine.

Dar ei n-au inca 18 ani … Unul dintre cititorii mei minori ma intreaba daca pot sa-l ajut sa-si convinga mama ca vaccinul este periculos. Ce-i raspund, dragi cititori? Baiatul a citit materialele anti vaccinare din acest blog sau altele similare. Dar parintii lui probabil ca nu sau nu sunt de acord cu ele.

Ce poate face el in acest caz?

Sursa: SACCSIV

“Vaccinarea împotriva gripei porcine nu ar trebuie să fie obligatorie, ci opţională!”

Dr. Wolfgang Wodarg, internist si epidemiolog din Germania, despre interesele economice şi epidemiologice din spatele campaniei de vaccinare împotriva gripei porcine.

La noile vaccinuri, da. Firma Novartis de ex. nu utilizează embrion de pui la prepararea vaccinului ci celule canceroase umane. Acest lucru reprezintă însă un risc foarte mare care nu poate fi calculat.

Vaccinul se cheamă “Optaflu”. Cu acest vaccin sunt testaţi clinic la ora actuală mii de oameni din Bavaria/Germania. Ar trebui prelungită testarea vaccinului până in momentul în care se poate exclude orice risc de a provoca un cancer. Nu consider că este oportun folosirea acestui vaccin în sezonul rece al acestui an. Continuare....

Pandemia sclavilor: un pic mai mult mercur si un studiu controversat inainte de publicare.

Guvernul SUA suspenda limitarile continutului de mercur in vaccinul impotriva gripei porcine
Limitele continutului de mercur sunt suspendate in cazul vaccinului impotriva gripei porcine pentru a creste accesul la vaccin.
Asta creaza mai multe sanse pentru gravide si pentru copiii sub 3 ani. Continuare...

Medicii britanici împotriva vaccinurilor porceşti


Mai mult de jumătate din medicii britanici vor refuza să primească vaccinul împotriva gripei porcine, informează The Guardian. Acestea sînt rezultatele cîtorva sondaje realizate în mediul funcţionarilor medicali din Marea Britanie.

Potrivit unei cercetări sociologice, 29% din terapeuţii britanici vor refuza vaccinurile respective, acelaşi procentaj de medici nefiind încă hotărîţi în privinţa vaccinării. Chestionarea a 1500 de asistene medicale a arătat, la fel, că o treime din personalul medical de mijloc nu au de gînd să primească preparate pentru imunizarea de la H1N1. Continuare...

2 comentarii:

  1. Nu mai scrieti toate aberatiile, fara sa aveti argumente. Stirea aceea cu vasul american vorbeste despre carantina dar nicidecum despre vreun mort. Vaccinul a fost testat si este deja aprobat de mai multe tari. Fara vaccin pot sa moara foarte multi oameni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara vaccin aveam mai putine tragedii.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul