„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 7 octombrie 2009

Pandemia Sclavilor


Lipsa de responsabilitate consfintita prin lege

Si nu orice lege .. ci cea europeana.

deci .. e liber la introducerea pe piata a produselor ( inclusiv vaccinurilor) pentru care producatorii, companiile ce au autorizarea de punere pe piata, profesionistii din sanatate SUNT IMUNI DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL fata de eventualele efecte adverse, decese cauzate de produsele lor.

Liber la vaccinare in UE. Noroc cu nemtii ca mai au … cate ceva :) .. dar despre asta mai tarziu.

Art. 3.5. Prevederi legale specifice pentru distributia de catre Statele Membre

Ca o regula generala, detinatorii autorizatiilor de marketing [punere pe piata] sunt responsabili pentru folosirea [efectele] produselor lor atata vreme cat aceste produse sunt folosite in termenii stipulati de autorizatia de punere pe piata.

Statele Membre pot autoriza temporar distribuirea unui produs medical neautorizat, ca raspuns la raspandirea unui agent patogen, raspandire confirmata SAU SUSPECTATA. Aceasta prevedere acopera situatiile de pandeme, asa cum este pandemia cu virusul A (H1N1) 2009. Intr-un astfel de caz, detinatorii autorizatiei de punere pe piata, producatorii si profesionistii din sanatate NU POT FI subiectul nici unei plangeri civile sau adminstrative pentru nici o consecinta rezultata din folosirea unui vaccin atunci cand aceasta folosire a vaccinului neautorizat a fost recomandata sau ceruta de catre o autoritate competenta ca raspuns la o situatie de pandemie. Aceeasi prevedere se aplica SI IN CAZUL IN CARE UTILIZAREA UNUI PRODUS MEDICAL AUTORIZAT, asa cum sunt medicamentele antivirale si vaccinurile sunt recomandate dincolo de conditiile [initiale] de autorizare ( ex indicatii, grupe de varsta ). Aceste prevederi se aplica INDEPENDENT de tipul de autorizare, national sau Comunitar (23).

Concurs de imaginatie – premiul .. o calda strangere de mana :)

Intrebarea 1:

Ce produse pot sa intre sub incidenta acestor prevederi?

Intrebarea2:

In ce conditii un agent patogen poate deveni suspect asa incat sa daruiasca producatorilor intrarea sub incidenta prevederilor de mai sus, adica sa nu-i intereseze efectele adverse?

Intrebarea 3:

La mana caror autoritati “competente” am ajuns, care-i legea urmarita de aceste autoritati si ce impact va avea ratificarea Tratatului de la Lisabona ?


Sursa: Nostrabrucanus

Un comentariu:

  1. La Suceava s-au tiparit 30.000 de pliante anti vaccin . S-au gasit 20-30 de voluntari si cu
    ajutorul lui Dumnezeu, in 3 ore, s-au distribuit in jur de 15.000 de pliante, la aproape jumatate de oras, in cutiile postale.

    Nadajduim sa terminam in curand de distribuit toate pliantele.

    Au fost reactii pozitive in general la mesajul pliantului, cu mici exceptii:

    --- un medic: " - Cum sa fiti impotriva vaccinarii?/
    - Dar cum sa vaccineze o tara intreaga
    pentru 300 de cazuri/
    - N-am stiut.../
    - Da... Si e un vaccin netestat si il fac la
    copii!/
    - Da? Atunci Doamne ajuta! "

    --- un preot: "Cum distribuiti un pliant impotriva vaccinului? Sinodul nu s-a exprimat inca despre acest vaccin!" [:)]

    Insa cei mai multi erau deschisi la mesajul pliantului.


    In presa locala au fost reactii contradictorii:

    ---una calda:
    ne-a scris realizatorul unei emisiuni de la un post local:
    "Ieri , 08.10.2009 am gasit un pliant in cutia postala legat de gripa porcina .
    - De cand asteptam un astfel de manifest !
    Va felicit pentru aceasta actiune !
    Intr-adevar , la nivel mondial se doreste scaderea ratei natalitatii si
    cresterea ratei mortalitatii, indiferent de modalitate.
    Pe aceasta cale , fac invitatia pentru o filmare pe aceasta tema in cadrul
    emisiunii mele.
    Astept raspunsul Dvs. cu interes.
    Cu prietenie, admiratie pentru tot ceea ce intreprindeti"

    ---alta rece:
    intr-un cotidian local au scris un articol in care ne-au discreditat si bestelit:
    http://www.adevarul.ro/articole/suceava-vaccinul-impotriva-porcinei-pus-la-zid.html


    Ganduri bune din Suceava!

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul