„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 17 noiembrie 2009

Vaccinul contra gripei porcine A/H1N1 a inceput sa semene moartea

* Aşa cum informează ziarul "Thüringer Allgemeine" din 16.11.2009, un cetăţean în vârstă de 55 de ani din Eichsfeld (landul Turingia) s-a vaccinat joi contra gripei porcine H1N1, iar în noaptea de joi spre vineri a decedat.
Ministra sănătăţii din Turingia, Heike Taubert (SPD) a declarat ziarului mai sus amintit că va fi cercetată o eventuală legătură dintre administrarea vaccinului şi decesul respectivei persoane. Se presupune ca va fi evectuată şi o autopsie.
Nu se cunoaşte nimic deocamdată despre afecţiuni cronice anterioarea prezente la respectiva persoană şi nici despre vreo intoleranţă a acestei persoane faţă de respectivul vaccin. Ministra Taubert nu a putut fi contactată duminică pentru alte eventuale declaraţii.
Probabil că, la fel ca şi în alte cazuri, tot mortul o să fie de vină.
Stirea a aparut deja si pe site-ul www.quibono.net
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
* "Il sole 24 ore", marti, 17 noiembrie 2009, 12:59: "Noua gripa: moare dupa vaccin"

Caz de moarte suspecta in Germania. Autoritatile din Land Nord Reno-Westfalia au confirmat de fapt moartea cetateanului german de 46 de ani, petrecuta in ziua urmatoare administrarii vaccinului impotriva gripei A/H1N1. Procuratura orasului Wuppertal a ordonat autopsia pentru a verifica daca moartea omului ar fi putut fi provocata chiar de vaccin. (http://salute24.ilsole24ore.com/flash_news/854/Nuova_influenza:_muore_dopo_vaccino.php)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul