„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 15 decembrie 2009

Între atâtea veşti rele şi o VICTORIE!

Material preluat de pe Lumea dupa Eufrosin

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, doar 87 de elevi din clasele X – XII s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1, deşi au fost distribuite pentru elevi aproximativ 21.000 de doze în judeţul Cluj. Conducerea Inspectoratului a precizat, astăzi, că rata mică a vaccinurilor efectuate se datorează refuzului părinţilor care trebuie să aprobe vaccinarea copiilor.
De asemenea, au apelat la singurul vaccin împotriva cancerului de col uterin (HPV), doar 430 de eleve. Pentru combaterea acestui virus, Ministerul Sănătăţii a distribuit peste 7.000 de doze de vaccin în judeţul Cluj. Din totalul elevelor de clasa a VI-a (3.296), doar 201 s-au vaccinat, în timp ce 229 de eleve de clasa a VII-a din totalul de 3.964 s-au imunizat împotriva HPV.

D-na Anca Hodorogea, inspector şcolar general, a afirmat că această campanie de
vaccinare împotriva virusului AH1N1 se va desfăşura pe parcursul a încă nouă zile, până în data de 24 decembrie 2009.
sursa NapocaNews

Sa nu-i lasam sa mai prinda niste fraieri pe ultima suta de metri ! Adevaratele scopuri ale vaccinarii au fost deja expuse.

Deci numai 0,41% dintre elevii vizati pentru imbolnavire cronica pe viata au inghitit galusca rau mirositoare a vaccinului H1N1. Restul, au judecat corect.

Ceva mai rau cu bietele fete insa: 6% dintre ele au acceptat sa fie inoculate cu un vaccin dovedit daunator, cel proferat a fi "impotriva cancerului de col". Pacat de ele.. Nu-i insa prea tarziu ca sa le informam, in speranta ca nu se vor lasa injectate cu a doua si a treia doza preconizata, cu nadejdea ca una singura sa nu le declanseze bolile ingrozitoare si sterilitatea cu care tovarasii globalisti vor sa ne "binecuvanteze", tocmai acum, de Craciun (cat simbolism si cata rautate satanica in gestul lor)!

Iar tocmai cei insarcinati cu sanatatea publica nu isi folosesc mintea, sau promoveaza cu buna stiinta niste vaccinuri nocive, ca deh, cariera e mai importanta – rusine lor!

In rest, felicitari celor care au refuzat aceste otravuri – ati dovedit ca milioanele de dolari cheltuite pe campanii profesioniste de manipulare a populatiei, sunt in zadar, cand cetatenii sunt alerti! Ati dovedit ca nu sunteti o populatie, ci o natie si inca una de oameni inteligenti!

Ca sa nu mai existe nici un fel de dubii asupra intentiilor celor care promoveaza pandemii imaginare urmate de programele globale de vaccinare, iata sediul din Romania al companiei farmaceutice Merck, mare producatoare de vaccinuri - e imposibil sa nu recunoasteti spurcatul simbol masonic, piramida, cu varful detasat:



Mai aveti inca dubii? Sa le indepartam. Observati bancnota de 1 dolar american:

Apoi, desenati doua triunghiuri - veti observa ca varfurile lor, ating cate o litera. Uniti literele pentru a vedea ce cuvant rezulta: MASON !




Acum ca ne cunoastem dusmanii, sa nu ne culcam pe lauri: spuneti-le mai ales celor care s-au vaccinat despre ce este vorba. Spuneti-le despre blogul NUVACCINURILOR. Sunt tone de informatiii adevarate acolo. Daca nu au acces la internet, incurajati-i sa mearga la o biblioteca publica, sau tipariti un articol relevant si puneti-l in minile lor - odata si odata, au sa va multumeasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul