„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

vineri, 30 aprilie 2010

Stolojan vrea alocatii doar pentru elevii care vin la scoala si sunt vaccinati

(ziare.com)

Stolojan vrea alocatii doar pentru elevii care vin la scoala si  sunt vaccinati Copii ar trebui sa primeasca alocatii numai daca vin la scoala si daca se vaccineaza, sustine democrat-liberalul Theodor Stolojan.

Stolojan sustine ca tendinta la nivel mondial este ca ajutoarele sociale sa fie legate de obligatii ale beneficiarilor.

"Va veni curand legea de restructurare a tuturor formelor de asistenta sociala. Ceea ce facem noi la ora actuala e total depasit din punct de vedere conceptual. In lume, tendinta e ca nici un ajutor social sa nu mai fie acordat neconditionat, de exemplu cum dam noi alocatia de stat pentru copii", a declarat Theodor Stolojan, pentru Radio France International.

Acesta sustine ca decizia Curtii Constitutionale, ca ajutoarele sa nu poata fi legate de participarea copilului la scoala, este "o conceptie depasita", in conditiile in care banii sunt gestionati de parinti, nu de copii.

"In cazul copiilor care sunt de varsta scolara trebuie legata de participarea la procesul scolar, pentru toti copiii trebuie sa fie legata de obligatia parintilor de a-i duce la control medical anual, de a face vaccinuri", a declarat Theodor Stolojan.

Fostul premier sustine ca cetateanul nu trebuie sa primeasca ajutoare ca "un drept general de neatins", ci trebuie sa inteleaga ca trebuie sa faca ceva pentru a iesi din situatia de asistenta sociala.

Un comentariu:

  1. Dragi administratori ai blogului, uitati un link ce ne poate oferi inspiratie in lupta impotriva vaccinurilor http://www.youtube.com/watch?v=QKRIT6Erug0&playnext_from=TL&videos=PB3HR-1Hp6g. E vorba de Robert Wanek, un tanar activist din State, deja celebru pentru luptele sale pentru adevar duse in transeele liceului. El a fondat acum un grup de tineri ce se numeste Vaccine Liberation Army. O idee buna pentru combaterea viitoarelor campanii de agresare a poporului nostru.

    cu respect,
    David Popa http://davidpopa.blogspot.com/2009/11/la-iasi-incepe-vaccinarea-cu-informatie.html

    No Fear!

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul